|

1 Λιπομέτρηση + 1 Σωματομέτρηση

1 Λιπομέτρηση + 1 Σωματομέτρηση

Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
15€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Για να προγραμματίσεις σωστά τους στόχους σου είναι απαραίτητο να ξέρεις που βρίσκεσαι την παρούσα στιγμή και πόση προσπάθεια χρειάζεσαι για να τους φτάσεις. Ο έμπειρος και κατάλληλα εκπαιδευμένος Διαιτολόγος με το ειδικό μηχάνημα λιποανάλυσης θα προσδιορίσει με ακρίβεια τα ποσοστά λίπους του οργανισμού σου και με βάση τα στοιχεία αυτά θα μπορέσεις, σε συνεργασία με τον προσωπικό σου γυμναστή, να βγάλεις ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης. Απαιτείται ραντεβού κατά την έναρξη. Απαιτείται ραντεβού ανά επίσκεψη.

Μάθε περισσότερα για τη Λιπομέτρηση

Μάθε περισσότερα για τη Σωματομέτρηση

Το Top Fitness στην Τριανδρία εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους που συνολικά καλύπτουν 800 τ.μ. Στόχος του Top Fitness στην Τριανδρία, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, είναι να παρέχει ένα φιλόξενο και καθαρό χώρο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες για γυμναστική όλης της οικογένειας. Έτσι, το γυμναστήριό μας διαθέτει προγράμματα εκγύμνασης για ενήλικές και παιδιά, αλλά και προπονητικούς χώρους και υπηρεσίες για τα πιο απαιτητικά μέλη που θέλουν να ικανοποιήσουν υψηλούς προπονητικούς στόχους. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.